Η οικονομική θέρμανση είναι εξαιρετικά σημαντική για τη λειτουργικότητα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Γι’ αυτό εξασφαλίζουμε για σας τις καλύτερες συσκευές και συστήματα που θα ζεστάνουν τον χώρο σας χωρίς να σας κοστίσουν πολύ!

Κλιματιστικά, για να έχετε κάθε εποχή την κατάλληλη θερμοκρασία στο χώρο σας, δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα. Ποικιλία σε κλιματιστικά για κάθε ανάγκη και χώρο.

Η ηλιοθερμία αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης , με τον οποίο όμως μπορούμε να εξοικονομήσουμε και τεράστια ποσά από τα έξοδα του σπιτιού μας.  

Ποιοτικά Φίλτρα νερού, βρύσης, οικιακής χρήσης, βιομηχανικής χρήσης, πάγκου, κεντρικής παροχής.

Η λειτουργία του κυκλοφορητή είναι να μεταφέρει το ζεστό νερό που παράγεται από και προς το λέβητα θέρμανσης μέσω των σωληνώσεων προς τα θερμαντικά σώματα της εγκατάστασης. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχει ο κυκλοφορητής είναι ότι προσθέτει ταχύτητα στο ζεστό νερό που ακολουθεί την διαδρομή μέσα από τις σωληνώσεις της εγκατάστασης , ώστε να φτάσει στο υψηλότερο σημείο της λόγω του μειωμένου βάρους του σε σχέση με το κρύο νερό.

Οι αφυγραντήρες εξασφαλίζουν υγιεινή ατμόσφαιρα και καθαρό αέρα κάθε στιγμή. Απαλλαγείτε από την υγρασία και αναπνεύστε ελεύθερα.

Για θερμοστάτες χώρου, εμπιστευθείτε μας. Ελάτε να επιλέξουμε τον κατάλληλο θερμοστάτη για το χώρο σας από την τεράστια γκάμα θερμοστατών.

Σωλήνες και υλικά για εγκαταστάσεις θέρμανσης, εγκαταστάσεις ηλιακών και υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Η Ενέργεια είναι για όλους !